Македонија

Профил на компанијата

Прославувајќи ја својата 80та годишнина во 2014, Fujifilm е препознатлива како најголемата светска компанија за фотографска опрема и снимање. Ние исто така иновираме во медицината, високо-функционални материи и во многу други области од високата технологија.